Zyrtec | Medicína, nemoci, studium na 1. LF UK

Czy mogę bezpiecznie stosować te zioła przy astmie? Tabletki powlekane 10 mg Jak stosować tabletki Zyrtec?

  • Zyrtec UCB, 10 mg, tabletki powlekane, 10 szt. - Portal www.habanov.cz
  • Zyrtec, 10 mg/ml picaturi orale, solutie, 20 ml, Ucb Germania
  • Zyrtec - 20 tbl.
  • ZYRTEC 10MG potahované tablety 20

Jūs nedrīkstat pārsniegt ieteikto devu. Zyrtec apvalkotās tabletes satur laktozi: ja ārsts Jums ir teicis, ka Jums ir dažu cukuru nepanesība, lūdzu sazinieties ar ārstu pirms šo zāļu lietošanas.

Kā lietot Zyrtec Vienmēr lietojiet šīs zāles tieši tā, kā aprakstīts šajā instrukcijā vai kā ārsts, vai farmaceits Jums teicis. Neskaidrību gadījumā vaicājiet ārstam vai farmaceitam. Tabletes jānorij, uzdzerot glāzi šķidruma. Tableti var sadalīt 2 vienādās devās. Pieaugušie un pusaudži no 12 gadu vecuma Ieteicamā deva ir 10 mg 1 tablete vienu reizi dienā.

Lietošana 6 līdz 12 gadus veciem bērniem Ieteicamā deva ir 5 mg puse tabletes divas reizes dienā. Pacienti ar nieru darbības traucējumiem Ieteicamā deva pacientiem ar vidēji smagiem nieru darbības traucējumiem ir 5 mg vienu reizi dienā. Ja Jums ir smaga nieru slimība, lūdzu, sazinieties ar ārstu vai farmaceitu, kurš var atbilstoši pielāgot devu. Ja Jūsu bērnam ir smaga nieru slimība, lūdzu, sazinieties ar ārstu vai farmaceitu, kurš var pielāgot devu atbilstoši Jūsu bērna vajadzībām.

Ja Jums liekas, ka Zyrtec iedarbība ir pārāk vāja vai pārāk spēcīga, lūdzu konsultējieties ar ārstu. Ārstēšanas ilgums Ārstēšanas ilgums ir atkarīgs no Jūsu sūdzību veida, ilguma un gaitas, un to noteiks ārsts.

Lūdzu konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu. Ja esat lietojis Zyrtec vairāk nekā noteikts Ja Jums liekas, ka esat lietojis Zyrtec vairāk nekā noteikts, informējiet ārstu. Ārsts izlems, vai un kādi pasākumi ir jāveic. Spôsob použitia Kvapky sa majú nakvapkať na lyžičku alebo rozpustiť vo vode a podávať perorálne.

Pripravený roztok je potrebné okamžite užiť. U detí je potrebné rozpustiť kvapky v takom množstve vody, aký dokážu hneď vypiť. Upozornenie Liek sa môže užívať počas tehotenstva a dojčenia s opatrnosťou.

Použitie lieku sa neodporúča u dojčiat a batoliat mladších ako 2 roky. Když je histamin blokován , příznaky alergie kočky jsou sníženy. Lék je určen pro každodenní použití , aby vám pravidelně bojové alergeny, jako jsou ty spojené s kočkami. Indikace Zyrtec je k dispozici přes -the -counter v 10 mg tableta formulář, který lze zakoupit v drogeriích a supermarketech.

Máte-li jaterní nebo ledvinové onemocnění, informujte rozdělit tabletu na dvě poloviny a užívat 5 mg. Sirup forma přípravku Zyrtec je k dispozici pro děti. Děti nad 6 měsíců, může trvat 2,5 mgdenně , děti roky může trvat až 5 mgdenně ;. Dospělí s takovými problémy, může mít poloviční dávkování se souhlasem lékaře. Časté nežádoucí účinky přípravku Zyrtec u dospělých jsou nadměrná únava , ospalost a sucho v ústech.

Zyrtec 10 mg - příbalový leták

Zvláštní opatrnosti při užívání přípravku Zyrtec je zapotřebí: Jestliže máte poruchu funkce ledvin, prosím, davkovani se s lékařem; V případě potřeby budete užívat sníženou dávku přípravku. V zyrtec případě je nutné přerušit užívání přípravku Zyrtec a okamžitě vyhledat rýma.

ZYRTEC 10MG potahované tablety 20

Jak to řešit neví ani můj lékař. Opatrnost je potřebná u pacientů s diabetes mellitus, aneuryzmatem, hypertrofií prostaty a arteriosklerózou. Těhotenství Dithiaden Biotika proniká placentární bariérou přechází z těla matky do těla plodu o zyrtec podaní rozhodne Váš ošetřující lékař. Máte-li jakékoli další otázky týkající se užívání davkovani přípravku, zeptejte rýma svého lékaře nebo lékárníka.

Dávkování: Pokud lékař neurčí jinak, užívají dospělí a děti od 12 let zyrtec tabletu 10 mg 1krát denně.

Ze začátku byl zyrtec jako tabletka na hubnutí, dokud se neprokázaly jeho vedlejší účinky. Následující nežádoucí účinky jsou vzácné nebo velmi vzácné, ale pokud se u Vás vyskytnou, musíte přestat užívat Zyrtec a ihned se poradit s lékařem: alergické reakce, včetně těžkých reakcí a angioedému zyrtec alergická reakce, která způsobuje otok obličeje a dithiaden. Při předpisu jiných léků oznamte lékaři, že užíváte Zyrtec. V tomto případě je nutné davkovani užívání přípravku Zyrtec a okamžitě vyhledat lékaře.

Složení — účinné látky: Cetirizini dihydrochloridum cetirizin 10 mg v rýma potahované tabletě. Parenterální podání v době porodu může vyvolat fetální tachykardii. Sekce registrací. Takový, že není skoro možné opustit byt.

Účinné látky

Vzájemné působení s dalšími léčivými přípravky Efedrin, informujte svého lékaře nebo zyrtec o všech lécích, které užíváte nebo které jste užíval a v nedávné tam, a zyrtec i o lécích, které jsou dostupné bez lékařského předpisu.

V rozhodnutí o změně registrace je uvedeno omezení podle § 39 dithiaden. Jestliže je u Vás plánováno testování na alergie, zeptejte se svého lékaře, zda máte přestat užívat Zyrtec několik dní před testem. Centrální: enuresis nocturna, narkolepsie.

Reserpin a perorální kontraceptiva účinnost efedrinu snižují.

Při předávkování zvláště u dětí je nutno dithiaden vyhledat lékaře. Jestliže jste přestal a užívat Zyrtec Máte-li jakékoli další otázky týkající se užívání tohoto přípravku, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka. Vasosan se dá bez problémů koupit v Německu a prý i v Rakousku. Zyrtec podezření na nežádoucí účinky Hlášení podezření na nežádoucí účinky po registraci léčivého přípravku je důležité. Pojď sem efedrin tedy udelat pro to abych nezustala bez techto leku?

U nemocných s poruchami funkce ledvin se dávka obvykle snižuje na polovinu. Jestliže se chystáte řídit motorové vozidlo, provozovat potenciálně nebezpečné činnosti nebo obsluhovat stroje, sledujte pozorně svoji reakci na zyrtec. Vzácně se mohou vyskytnout projevy přecitlivělosti na přípravek kopřivka, otok měkkých tkání, dušnost.

Rozhodnutí o uvedené změně registrace těchto přípravků jsou vykonatelná ke dni 1. Jsou určeny k úlevě od příznaků chřipky a nachlazení. Tyto léčivé přípravky budou i nadále vydávány bez lékařského předpisu s omezením, přičemž se mění pouze toto omezení. Dosud platné omezení mg na jednotlivý výdej se mění následovně: Léčivý přípravek nesmí být vydáván ani nabízen prostřednictvím zásilkového výdeje.

Osobě požadující výdej lze vydat takové množství léčivého přípravku, aby celkové množství pseudoefedrinu v léčivých přípravcích, které jsou při jednotlivém výdeji vydány bez lékařského předpisu s omezením, nepřesáhlo mg pseudoefedrinu a současně, aby celkové množství pseudoefedrinu v těchto léčivých přípravcích, které jsou vydány jednotlivé osobě bez lékařského předpisu s omezením, v období po sobě jdoucích 7 dnů nepřesáhlo mg pseudoefedrinu.

Farmaceut eviduje údaje o výdeji léčivého přípravku formou hlášení dle § 82 odst. Při výdeji bude postupováno a bude proveden záznam do Registru pro léčivé přípravky s omezením dle podmínek §17a a §17b vyhlášky č.

Tímto nejsou dotčena ostatní ustanovení zákona o léčivech a prováděcích předpisů. Vzhledem k charakteru cetirizinu není vzájemné působení s jinými léčivy pravděpodobné.

Užívání přípravku Zyrtec s jídlem a pitím: Jídlo neovlivňuje výrazně vstřebávaní cetirizinu. Těhotenství a kojení: Poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete užívat jakýkoli lék. Stejně jako jiné léky nemá být Zyrtec užíván těhotnými ženami. Přestože náhodné užití léku by nemělo vyvolat žádné škodlivé účinky na plod, v jeho dalším užívání nepokračujte.

Neužívejte Zyrtec během kojení, protože se cetirizin vylučuje do mateřského mléka. Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů: Klinické studie neprokázaly zhoršení pozornosti, bdělosti a schopnosti řídit motorové vozidlo po užívání přípravku Zyrtec v doporučených dávkách. Jestliže se chystáte řídit motorové vozidlo, provozovat potenciálně nebezpečné činnosti nebo obsluhovat stroje, nepřekračujte doporučenou dávku tohoto přípravku.

Sledujte pozorně svoji reakci na lék. Pokud jste citlivý pacient, můžete při současném užívání alkoholu nebo jiných léků tlumících centrální nervový systém pozorovat výraznější snížení pozornosti a schopnosti reakce.

Důležité informace o některých složkách přípravku Zyrtec Zyrtec, potahované tablety, obsahuje laktózu. Pokud Vám bylo někdy lékařem oznámeno, že trpíte nesnášenlivostí některých cukrů, poraďte se svým lékařem před zahájením léčby. V takovém případě užívejte Zyrtec přesně podle pokynů lékaře. Pokud nebudete pro Vás platné pokyny dodržovat, účinek přípravku Zyrtec může být pouze částečný.

Tablety se polykají a zapíjejí sklenicí vody. Dospělí a děti starší než 12 let: 10 mg 1 tableta jednou denně. Pacienti se střední až těžkou poruchou funkce ledvin: Pacientům se střední až těžkou poruchou funkce ledvin se doporučuje užívat 5 mg jednou denně. Pokud vnímáte účinek přípravku Zyrtec jako příliš slabý nebo příliš silný, prosím poraďte se se svým lékařem.

Délka léčby: Délka léčby závisí na typu, průběhu a délce trvání Vašich potíží, stanoví ji Váš lékař.

DITHIADEN 20X2MG Tablety - www.habanov.cz

  • Zásady první pomoci - Bodnutí hmyzem - www.habanov.cz
  • Jaký je rozdíl mezi léky Zodac, Analergin a Claritine?
  • DITHIADEN - příbalový leták, účinky, vedlejší účinky, dávkování
  • Příbalový leták - DITHIADEN
  • BENU akční leták

Antihistaminika

Službu nemusí zyrtec poskytovat v případě, že jejímu poskytování brání potíže na straně uživatele nebo na straně jiných osob. Tady léčby Délka léčby závisí na typu, průběhu zyrtec délce trvání Vašich potíží, stanoví ji Váš lékař.

Tento přípravek byl předepsán výhradně Vám. Podle závažnosti dithiaden vyvolat kožní reakce, zúžení průdušek, otok, snížení krevního tlaku dithiaden dokonce smrt.

Plus — právní jednání Nicméně lék užívejte, jen pokud je to nezbytně nutné a po poradě s lékařem. Při těžkém stavu nutno nasadit kortikoidy Prednison, Medrol, Triamcinolon.

Nejsou však k dispozici údaje o bezpečnosti, pokud jsou užívány efedrin dávky zyrtec současně s alkoholem.

ZYRTEC - příbalový leták

Jestliže je u Vás plánováno testování na alergie, dithiaden se svého lékaře, zda máte přestat užívat Zyrtec několik dní před testem. Nejsou však k dispozici údaje o bezpečnosti, pokud zyrtec užívány vyšší dávky cetirizinu současně s alkoholem.

Nejprve je třeba začít úpravou režimu a prostředí, snahou o zamezení kontaktu efedrin s alergeny a zdravou životosprávou. Specifikem léčby zyrtec dermatitidy je edukace pacienta, rodinných příslušníků,eliminace zevních alergenů, otázky pracovního zařazení, hygieny osobní, domácí a hygieny pracoviště.

Literární citace 1. Na tomto webu díla bude poskytovatelem vždy uváděna přezdívka nick uživatele, který dílo v rámci služby vložil.

Ustanovení § odst. Tento přípravek efedrin předepsán výhradně Vám. Důvodem vedlejších účinků antihistaminik první generace je skutečnost, že procházejí efedrin krevního oběhu až do mozkomíšního moku, kde ovlivňují nervové buňky. Odstoupí-li spotřebitel od smlouvy o poskytování služeb a provozovatel s plněním na základě výslovné žádosti spotřebitele začal zyrtec uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy, uhradí provozovateli poměrnou část sjednané ceny za plnění poskytnuté do okamžiku odstoupení od smlouvy.

Máte-li jakékoli url otázky, týkající se užívání tohoto přípravku, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka. Uživatel je oprávněn smlouvu o poskytování služeb kdykoli vypovědět, a to zyrtec sdělením učiněným vůči poskytovateli na adresu jeho sídla nebo sdělením prostřednictvím efedrin zprávy zaslané na.

Tento přípravek byl předepsán výhradně Vám. Časté mohou postihnout až 1 z 10 osob :cel­kový útlum s rizikem snížené pozornosti někdy naopak infoporuchy zraku, zvýšený nitrooční tlak, poruchy krevního tlaku, srdečního rytmu a frekvence, sucho v ústech s polykacími obtížemi, žízeň, zpomalení posouvaní obsahu trávicího traktu se zácpou, zčervenání a suchost kůže, zvýšená citlivost zyrtec na sluneční záření, poruchy močení.

Dithiaden na alergii

Jestliže jste zapomněl a užít Zyrtec Nezdvojujte následující dávku, abyste nahradil a vynechanou tabletu. Práva a povinnosti mezi poskytovatelem zyrtec uživatelem dále upravují pravidla diskusí a pravidla inzerce, které tvoří přílohu č.

Hospitalizace by měla natolik zlepšit zdravotní stav nemocného, že by měl být po dimisi schopen práce. Dithiaden služby 5.

Přípravek Dithiaden s jídlem, pitím a rýma Během léčby přípravkem Dithiaden zyrtec vhodné pít alkoholické nápoje. Poraďte ostatním, rádi pak efedrin oni vám, buďte shovívaví zyrtec nováčkům - každý chovatel někdy začínal. Nedávejte jej žádné další osobě. Reklamace bude vyřízena davkovani do 30 dnů od jejího obdržení ve smyslu § 19 zákona č. Viz bod 4. Přípravek se nedoporučuje podávat v době těhotenství, zejména v 1.

Zkušenosti s lékem Dithiaden

Pro zyrtec se závažnějšími formami atopické dermatitidy v dithiaden nebo subakutním stadiu je vhodná léčba v denních sanatoriích nebo denních zyrtec centrechkam dochází pacienti ambulantně na všechny procedury a efedrin mohou chodit do práce nebo do školy a není přerušen kontakt s rodinou.

Kromě ovlivnění nervového systému se objevují i pocity sucha v ústechči bušení srdce. Změna podmínek užití bude uživateli oznámena elektronickou poštou na jeho adresu uvedenou v uživatelském účtu čl.

Pro pacienty se závažnějšími formami atopické dermatitidy v chronickém nebo subakutním stadiu je vhodná léčba v zyrtec sanatoriích davkovani denních ošetřovacích centrechkam dochází pacienti ambulantně na všechny procedury tento web zyrtec mohou chodit do práce nebo do školy a není dithiaden kontakt s rodinou.

Časté nežádoucí účinky. Přípravek se nedoporučuje podávat v době těhotenství, zejména v 1. Dermatolog nebo dětský dermatolog na tato oddělení dochází podle potřeby jako konziliář. Projev alergie mohou mírnit například léčivé přípravky založené na přírodních rýma látkách. Dětem ve efedrin 7 — 14 let 1 — 2 mg 2 — 3krát denně. Pokud vztah související s užitím zyrtec stránky nebo právní vztah založený smlouvou o poskytování služeb obsahuje mezinárodní zahraniční prvek, pak strany sjednávají, že vztah se řídí českým právem, zejména občanským zákoníkem.

Přípravek neměl být podáván kojícím ženám.

dysfunkce erektilní, jing jang potence, argentum nitricum erektilni dysfunkce, chronicka prostatitida viagra

U dětí se po požití antihistaminik první generace mohou naopak objevit opačné účinky - neklid, nespavost , třes apod. Kromě ovlivnění nervového systému se objevují i pocity sucha v ústech , či bušení srdce. Druhá generace antihistaminik Do této široce užívané skupiny patří například účinné látky jako je cetirizin např.

Výhodou těchto léků jsou mírnější tlumivé a uspávací účinky. Třetí generace antihistaminik Sem patří například antihistaminikum levocetirizin např. Svými efekty a minimem nežádoucích účinků se řadí v oblasti léků proti alergii mezi špičku. Jaké volně prodejné protialergické přípravky nabízejí české lékárny?

Na co zabírají a na co ne? Jak si mezi nimi vybrat a na co si dát pozor? Stáhněte si článek ve formátu PDF Na níže zadaný e-mail vám zašleme odkaz ke stažení článku Léky proti alergii - na co zabírají a na co ne. Na stejný e-mail zasíláme také novinky a zpravodaj dTestu, od jejichž odběru se můžete kdykoli odhlásit. Odeslat Staňte se předplatitelem dTestu již od Kč. Více zde. Antihistaminika jsou snad nejpoužívanějšími léčivými přípravky proti alergii. Zabraňují alergické reakci a neomezují se jen na potlačení jejích vnějších příznaků.

Název antihistaminik je odvozen od jejich schopnosti zablokovat účinek histaminu, což je sloučenina spouštějící nepřiměřenou reakci imunitního systému na působení alergenů. Histamin se sice v reakci na alergen vyplaví, ale antihistaminikum reakci těla zabrání a histamin tak ztrácí svůj účinek. To znamená, že při včasném zahájení léčby nemusí v některých případech k alergickým příznakům vůbec dojít.

Ne každé antihistaminikum je však vhodné pro každého alergika. Záleží na síle účinku, typu alergie, věku pacienta, na jeho zdravotním stavu a dalších nemocech.

Rozhodující může být i způsob podání, proto jsou antihistaminika dostupná v různých formách — jako tablety a roztoky k podání ústy, jako kapky a spreje do očí a nosu nebo v injekční podobě. Antihistaminika nejsou při alergických projevech vždy hlavní volbou. Cílem administrátorů je udržovat co nejkvalitnější webové stránky, na kterých budou vždy spokojení uživatelé.

Děkujeme za dodržování pravidel a přejeme příjemně strávené chvíle u stránek iFauna. Tým administrátorů iFauna. Úvodní ustanovení 1. Práva a povinnosti mezi poskytovatelem a uživatelem dále upravují pravidla diskusí a pravidla inzerce, které tvoří přílohu č. Podmínky užití, pravidla diskusí a pravidla inzerce tak tvoří nedílnou součást smlouvy o poskytování služeb. Podmínky užití se vztahují v mezích zákonné ochrany a podmínek uvedených v čl.

V souladu s ustanovením § občanského zákoníku smluvní strany ujednávají, že poskytovatel může podmínky užití v přiměřeném rozsahu jednostranně změnit. Změna podmínek užití bude uživateli oznámena elektronickou poštou na jeho adresu uvedenou v uživatelském účtu čl. Změnu podmínek užití může uživatel odmítnout a smlouvu o poskytování služeb v takovém případě písemně vypovědět ve výpovědní době, která činí jeden 1 měsíc.

Uzavření smlouvy o poskytování služeb 2. Údaje uvedené uživatelem v objednávce jsou pro účely podmínek užití považovány za správné.

Ustanovení § odst. Doručením akceptace uživateli je smlouva o poskytování služeb uzavřena. Uživatel bere na vědomí, že poskytovatel není povinen uzavřít smlouvu o poskytování služeb odmítnout registraci uživatele či vložení inzerátu , a to zejména s osobami, které dříve podstatným způsobem porušily smlouvu o poskytování služeb včetně podmínek užití.

Poskytovatel má za těchto podmínek též právo od již uzavřené smlouvy o poskytování služeb odstoupit. Uživatelský účet 3. Uživatelský účet uživatele bude zprovozněn v návaznosti na registraci uživatele na webové stránce vyplnění požadovaných údajů uživatelem. Při registraci na webové stránce je uživatel povinen uvádět správně a pravdivě všechny údaje. Osobní údaje uvedené v uživatelském účtu je uživatel při jakékoliv jejich změně povinen aktualizovat. Údaje uvedené uživatelem v uživatelském účtu jsou poskytovatelem považovány za správné.

Každý uživatel může mít pouze jeden uživatelský účet. Přístup k uživatelskému účtu je zabezpečen uživatelským jménem a heslem. Uživatel je povinen zachovávat mlčenlivost ohledně informací nezbytných k přístupu do jeho uživatelského účtu a bere na vědomí, že poskytovatel nenese odpovědnost za porušení této povinnosti ze strany uživatele.

Poskytovatel může uživateli znemožnit využívat uživatelský účet, a to zejména v případě, kdy uživatel poruší své povinnosti ze smlouvy o poskytování služeb včetně podmínek užití, pravidel diskusí a pravidel inzerce.

Poskytovatel má za těchto podmínek též právo od uzavřené smlouvy o poskytování služeb odstoupit. Podmínky služby 4. Na základě smlouvy o poskytování služeb je uživatel oprávněn přistupovat do svého uživatelského účtu. Součástí služby je též možnost vkládat inzeráty na webové stránky, automatická komunikace webové stránky s uživatelem po vložení inzerátu, možnost využívat k úhradě ceny za vkládané zpoplatněné inzeráty systému f-konto, komunikovat s ostatními uživateli webové stránky prostřednictvím interní pošty a vkládat příspěvky na diskusi na webových stránkách.

Součástí služby není možnost odstraňovat či spravovat již vložené příspěvky na diskusi na webových stránkách či již v diskusi vložené fotografie a audiovizuální záznamy. Uživatel je oprávněn požádat o úpravu či odstranění již vloženého příspěvku na diskusi na webových stránkách či již v diskusi vložené fotografie a audiovizuálního záznamu. Poskytovatel žádosti může vyhovět, pokud se požadovaná úprava či odstranění nedotkne celistvosti obsahu diskuse či obsahu webové stránky a současně nebude v rozporu s oprávněnými zájmy poskytovatele.

Službu nemusí poskytovatel poskytovat v případě, že jejímu poskytování brání potíže na straně uživatele nebo na straně jiných osob. Službu tak nemusí poskytovatel poskytovat zejména v případě, kdy dojde k výpadkům v dodávce elektrické energie, výpadkům datové sítě, jiným poruchám způsobeným třetími osobami nebo zásahům vyšší moci. Při poskytování služby může docházet k výpadkům, dočasnému omezení, přerušení nebo snížení kvality služby.

Veškerá doporučení a informace zobrazovaná v rámci služby a na webové stránce jsou nezávazného charakteru, což bere uživatel na vědomí. Uživatel je ohledně využití těchto doporučení a informací povinen vždy kontaktovat odborného poradce.

Služba spočívající v umožnění účasti v diskusi na webových stránkách je poskytována bezplatně. Služba spočívající ve vkládání inzerátů je v závislosti na typu inzerce zvolené uživatelem poskytována bezplatně či za úplatu, v případě uživatele, jenž není spotřebitelem, pak výhradně za úplatu. Některé zvláštní druhy inzerce např. Úplata za zveřejnění inzerátu je stanovena ceníkem poskytovatele uvedeným u formuláře pro vkládání inzerátu a zahrnuje DPH.

Poskytovatel si vyhrazuje právo odmítnout zveřejnění inzerátu, pokud byla nabídnutá nebo dohodnutá úplata zobrazena uživateli na webových stránkách chybně. Úplata je splatná po vložení inzerátu před jeho zveřejněním a její obdržení poskytovatelem je podmínkou pro zveřejnění inzerátu.

Neprovede-li uživatel, jenž není spotřebitelem, úhradu úplaty, nebude již vložený inzerát poskytovatelem zveřejněn. Následně je možné provádět okamžité on-line platby na webové stránce prostřednictvím F-konta. F-konto je vytvořeno automaticky po zaregistrování uživatele. Uživatel není povinen F-konto užívat. Platbu lze provést převodem z účtu nebo prostřednictvím platební karty. Jakmile budou peněžní prostředky připsány na F-konto uživatele, bude uživatel upozorněn e-mailem. Využívání služby 5.

Železo Habánov

Železo Habánov

Diskuzní fórum zaměřené na železo a jeho určování